Bergeijk Centraal

Geniet van onze internationaal vers belegde broodjes en beleef op een jazzie-way de jaren 20′ en 30′ in het hart van Bergeijk.

✓  Snelle service
✓  Vriendelijke prijzen
✓  Online bestellen
✓  (regionale) Kwaliteitsproducten

Ma – Di    10:00 – 15:00
Wo – Za   10:00 – 18:00
Zo   Gesloten
tel: 0497 74 56 60

disclaimer

Lees hier de disclaimer van Bergeijk Centraal.

aansprakelijkheid

Bergeijk Centraal heeft de inhoud van de site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan niet garanderen dat de inhoud van deze website en in het bijzonder de daarin vervatte informatie en gegevens te allen tijde en in alle opzichten juist en volledig zijn. 
Bergeijk Centraal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de volledigheid en juistheid van de gegeven informatie. Verder aanvaardt Bergeijk Centraal geen aansprakelijkheid jegens degene die inlogt op de website van Bergeijk Centraal of Bergeijk Centraal Delivery of anderszins van deze website gebruik maakt voor schade die daaruit voor deze, uit welken hoofde dan ook, mocht voortvloeien.

copyright

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming van Bergeijk Centraal is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

merken

Het is niet toegestaan gebruik te maken van de merkrechten van Bergeijk Centraal zoals vermeld op deze website.

algemeen

Bergeijk Centraal is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de informatie op enige site die is verbonden dan wel gelinkt van of naar deze site.
De verstrekte informatie is aan wijziging onderhevig en kan steeds door Bergeijk Centraal gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.